Hyppää sisältöön

Hukkumattomuudenlupaus

Joka vuosi lähes 150 ihmistä hukkuu, 10-30 jäihin vajoamisen seurauksena. Jokainen näistä hukkuneista on jonkun läheinen: lapsi, puoliso, sisarus, isovanhempi, ystävä. Hukkumiset ovat ehkäistävissä.

Tee sinäkin #hukkumattomuudenlupaus (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) ja pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi:

✔️  Varustaudu (jäänaskalit, reppu, jääsauva, pilli, heittoliina/naru, kuivapuku)

✔️  Pidä jäällä liikkuessasi naskalit käyttövalmiina kaulallasi.

✔️  Liiku jäällä aina kaverin kanssa.

✔️  Tunnista vaaranpaikat.

✔️  Liiku vain jäällä, jossa on vähintään 5 cm teräsjäätä.

Osallistu jakamalla oma lupauksesi sosiaalisen median kanavissasi aihetunnisteella #hukkumattomuudenlupaus (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Voit tehdä oman lupauksesi seuraavasti:

1) Tutustu turvallisen jäällä liikkumisen periaatteisiin ja suorita tekemämme minikurssi, jonka päätteeksi saat nimelläsi varustetun sähköisen hukkumattomuudenlupaus-diplomin. Kurssin suorittaminen vie noin 10-15 minuuttia aikaasi. Kurssille voi osallistua luomalla oman tunnuksen tai kirjautua Facebook-, LinkedIn- tai Google-tunnuksilla. 

Aloita Hukkumattomuudenlupaus-kurssi (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) 

2) Jos et tällä kertaa halua suorittaa kurssia, voit osallistua myös jakamalla oman lupauksesi sosiaalisen median kanavissasi aihetunnisteella #hukkumattomuudenlupaus.

Haasta läheisesi tekemään omat lupauksensa.
Muistathan myös pitää lupauksesi!

Katso myös muut #hukkumattomuudenlupaus videot (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)