Hyppää sisältöön

5.6.2019 |Yhdessä Vesille Kansalaistorilla 9.6. – Tervetuloa veneilyn jättitapahtumaan!

Lapsilla on mahdollisuus oppia veneilytaitoja niin maissa kuin vesilläkin. Kansalaistorin toimintapisteissämme (keskustakirjasto Oodin edessä) voit testata maajoukkuepurjehtijoiden johdolla esimerkiksi hengausta, solmuja ja vesipelastusliinan heittämistä.

Töölönlahdella lapset pääsevät turvallisessa ohjauksessa kokeilemaan optimistijollapurjehdusta klo 15-18. Kello 16.30 starttaa purjehduksen olympia- ja arvokilpailumitalistien SUP-lautakilpailu, johon osallistuvat muun muassa Silja Kanerva, Sari Multala, Tuuli Petäjä-Sirén, Tuula Tenkanen ja Tapio Nirkko.

Tapahtuman toteuttavat Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Meripelastusseura, Pidä Saaristo Siistinä ry, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, Venealan Keskusliitto Finnboat, Rajavartiolaitos, Suomen Viklaliitto, Brändö Seglare, Skipperi, Uudenmaan virkistysalueyhdistys ja Vallisaari.

Yhdessä Vesille jo kolmatta vuotta – mukana yli 30 tapahtumaa

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Yhdessä Vesille -kampanja viihdyttää rannoilla ja vesillä tänäkin kesänä. Eri paikkakunnilla järjestettävistä avoimista veneilytapahtumista koostuva kampanja tutustuttaa suomalaiset veneilyn maailmaan etenkin starttiviikonloppuna 7.-9. kesäkuuta.

Yhdessä Vesille -kampanjassa on mukana jo yli 30 erilaista tapahtumaa. Mukaansatempaavia maksuttomia lajitutustumispäiviä, joissa osallistujat pääsevät vesille, järjestetään starttiviikonloppuna Vaasassa, Lahdessa, Punkaharjulla, Luvialla, Kotkassa ja Helsingissä.

Tarkoituksena on, että niin ensikertalaiset, kokeneet vesilläliikkujat, lapset kuin aikuisetkin pääsevät nauttimaan veneilyn ilosta ja yhdessä tekemisestä.

Yksityishenkilöt voivat osallistua kampanjaan Instagramissa julkaisemalla veneilyaiheisen kuvan #yhdessävesille kera. Kampanjaan starttiviikonlopun aikana Instagram-kuvin osallistuneiden ja tempausjärjestäjien kesken arvotaan palkintoja.

Yhdessä Vesille -kampanja jatkuu koko kesän ajan. Tapahtumiin voi tutustua osoitteessa yhdessävesille.fi (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.).